Informació General

Què és la Seu electrònica?

La Seu electrònica de l’ajuntament de Cornudella de Montsant és l'adreça electrònica disponible per a la ciutadania a través de xarxes de telecomunicacions, mitjançant la qual es difon informació i es presta serveis competència del l’ajuntament de Cornudella de Montsant.

La titularitat de la Seu electrònica comporta la responsabilitat respecte a la integritat, veracitat i actualització de la informació i els serveis per part de l’ajuntament de Cornudella de Montsant.

Podeu accedir mitjanant el següent enllaç:

Seu electrònica

Què necessito per poder tramitar electrònicament?

Prèviament haureu de disposar d’idCAT Mòbil o d’un certificat digital com l’IdCAT. Podeu seguir les indicacions dels apartats Certificats digitals per tal donar-vos d’alta o generar un certificat.

Si sou empresa necessitareu un certificat digital d’una autoritat certificadora qualificada (FNMTCamerfirma). 

Com puc tramitar telemàticament?

Per fer tràmits via electrònica amb l’ajuntament de Cornudella de Montsant cal clicar a l'apartat Seu electrònica del menú superior del web municipal. Tot seguit cal cercar el tràmit que es vol realitzar i, si està activada la tramitació online, fer-la des d'allà. Si no està activada cal descarregar-se formularis en format pdf, omplir-los i adjuntar-los a través de l'apartat Instancia genèrica.

Què puc consultar?

A la seu electrònica del teu ajuntament pots accedir a:

  • Tràmits telemàtics

Instancia genèrica

Presentació de factures electròniques

Sol·licitud d'accés a la informació pública

Suggeriments, queixes i propostes

  • Informació pública

Perfil de contractant

Portal de transparència

Tauler d’anuncis i edictes

Com accedir a la teva carpeta ciutadana?

Accedint a la teva carpeta ciutadana podràs consultar:

  • Tots els teus tràmits i actuacions realitzats amb qualsevol administració
  • Consultar les teves dades personals i saber l’ús que en fan les administracions públiques

Accés a la carpeta ciutadana

Podràs accedir, tant amb idCAT Mòbil com amb certificat.

Com rebo les notificacions?

S’enviarà un avís a l’adreça de correu electrònic o al número de mòbil que es va facilitar a l’organisme que emet la notificació.

De totes maneres, és possible la creació de notificacions sense avís, donat que no és obligatori per a l’ens informar dels camps de correu-e i telèfon en els següents casos:

  • Persones físiques, si la notificació s’envia addicionalment en paper, es permet la creació de la notificació sense avís.
  • Persones jurídiques, com a subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb les administracions públiques, l’avís per correu-e o telèfon mòbil és opcional.

 

Com visualitzar les notificacions?

A continuació trobareu indicacions per accedir a les  notificacions rebudes, en funció del mètode d'accés i el tipus d'ens que sigueu:

https://www.aoc.cat/knowledge-base/acces-notificacio-rebuda/#

Subscriure a